Stránky

pondelok 2. mája 2011

Neurtálne BIO balzamy od Nobilis Tilia pre Vašu kreativitu

BIO Čokoládova fantáziaK vytvoreniu nových BIO balzamov  inšpiroval výrobcu prírodnej kozmetiky Nobilis Tilia stále sa zvyšujúci záujem o exotické masáže a ich rastúca ponuka v masérskych a kozmetických salónoch, spa a wellness centrách či kúpeľných zariadeniach. Tieto balzamy môžu slúžiť ako základ k thajským, Havajskými, jávským, čokoládovým,  či iným exotickým masážam. BIO balzamy majú  všestranné použitie, rad jedinečných vlastností  a dokonale sa starajú predovšetkým o suchú alebo vysušenú a citlivú pokožku. Sú vhodné na miešanie s éterickými olejmi podľa vašej fantázie. Použiť ich môžete pre dojčatá, tehotné ženy i seniorov. Okrem odporúčaného použitia môžete balzamy z radu prírodnej kozmetiky vnímať aj ako inšpiráciu k rozvíjaniu vlastné tvorivosti, ako príležitosť k vytvoreniu individuálneho prípravku alebo procedúry, ktorá bude špecifická len pre vašu profesionálnu starostlivosť alebo domáce potešenie.

BIO ČOKOLÁDOVÁ FANTÁZIA od Nobilis Tilia

BIO Čokoládova fantázia Nobilis TiliaLuxusná čokoládová starostlivosť o pleť od Nobilis Tilia dokonale uspokojí aj najnáročnejšieho užívateľa. Čokoládový balzam s výraznou vôňou obsahuje čisté kakao, ktorého zložky zahŕňajú široké spektrum minerálov, vitamínov a ľahko vstrebateľných antioxidantov, látky ako theobromín podporujúce metabolizmus pleti a ďalšie zložky, ktoré majú na ľudský organizmus stimulujúce a povzbudzujúce účinky. Endorfíny, ktoré sú spájané s pocitmi šťastia, priaznivo ovplyvňujú centrálnu nervovú sústavu a navodzujú psychickú pohodu. Balzam obsahuje tiež výživný makadamiový a lieskový olej, dodávajúci pleti zamatovo hebký pocit. Čokoládová fantázia sa topí pri teplote ľudského tela, takže sa výborne hodí k masážam a na pokožke vytvára veľmi príjemný film, ktorý sa ľahko a dokonale vstrebáva. Je ideálny na ošetrenie veľmi suchej alebo popraskanej pokožky a na ošetrenie pleti v zimnom období, kedy je pokožka namáhaná pôsobením mrazu a častých teplotných zmien. Čokoládová vôňa vás bude ľahko inšpirovať k rôznorodému použitiu. Ak sa vaše dietko len nerado necháva natierať ochranným krémom či olejom, s čokoládovou fantáziou Nobilis Tilia už tento problém nezažijete. A nezabudnite rovnaké potešenie z prírodnej kozmetiky dopriať aj sebe!

BIO KOKOSOVÁ FANTÁZIA od Nobilis Tilia

Bio Kokosová fantázia Nobilis TiliaČistý prírodný kokosový tuk Nobilis Tilia v BIO kvalite má všestranné použitie v profesionálnej praxi aj v domácej kozmetickej starostlivosti. Topí pri teplote 25 ° C a ponechaním v izbovej teplote alebo vložením do teplého vodného kúpeľa prejde do tekutého stavu. Výborne sa hodí ako na ošetrenie celého tela, tak k použitiu na pleť či ako vlasový balzam. Odporúča sa ako súčasť hydratačných olejov, určených na suchú pokožku a na upokojenie citlivej a jemnej pleti. Pokožka je po jeho aplikácii hladká a jemná a vytvára na nej ochrannú vrstvu. Pretože je kokosový tuk dobre priľnavý, používa sa tradične tiež ako regeneračný prostriedok na vysušené alebo poničené vlasy. Vďaka vysokému obsahu nasýtených mastných kyselín je tepelne stabilný, a preto sa výborne hodí na vyprážanie a pečenie. Zmiešaním s vhodnými rastlinnými a éterickými oleji od Nobilis Tilia môžete vytvárať jedinečné prípravky pre rozmanité príležitosti alebo vaše špecifické potreby. Len vaša vlastná fantázia určuje hranice. Jemná kokosová vôňa sa najlepšie spája so zmyselným kvetovými aróma.

BIO BAMBUCKÁ FANTÁZIA od Nobilis Tilia

BIO Bambucká fantázia Nobilis TiliaPrírodné neutrálny hypoalergénny balzam z bambuckého masla (Karité) dokonale ošetruje suchú, popraskanú a citlivú pleť. Má všestranné použitie ako v profesionálnej, tak domáce kozmetickej starostlivosti úplne podľa vašich individuálnych potrieb. Topí sa pri teplote ľudského tela, výborne sa hodí k ošetreniu pokožky celého tela, k výrobe masti či k ochrane pokožky pri opaľovaní alebo kúpaní v slanej morskej vode. Je ideálnym základom pre najrozmanitejšie masti na ošetrenie popraskaných bradaviek pri dojčení, neutrálne balzamy na suché pery alebo odretý nos pri nádche až po zjemňujúce masti na stvrdnutú pokožku lakťov, kolien či chodidiel. Môže sa miešať s ďalšími éterickými alebo rastlinnými olejmi Nobilis Tilia, čím Vám umožňuje vytvárať Vašu jedinečnú účinnú prírodnú kozmetiku.
[zdroj :TILIA AROMATICA jeseň 2010]

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára