Stránky

utorok 15. februára 2011

Prírodné deodoranty Nobilis Tilia

Prírodný deodorant Nobilis TiliaNa želanie zákazníkov vyvinuli v laboratóriách Nobilis Tilia unikátnu receptúru pre prírodné dezodoranty, ktoré sú na slovenskom trhu jedinečné. Receptúra kombinuje pôsobenie multifunkčných emulgátorov a zinočnatých iónov do silných anti-mikrobiálnych účinkov. Rastlinné dezodoranty majú mierny antiperspiračný účinok vďaka obsahu organicky viazaného zinku, no nebránia prirodzeným funkciám pokožky.


 Antimikrobiálne zložky zabíjajú baktérie spôsobujúce pach potu. Éterické oleje Nobilis Tilia sú fixované na špeciálnom škrobe a dochádza k ich pozvoľnému uvoľňovaniu v závislosti na teplote. Čím viac sa zvyšuje telesná námaha a teplota, tým viac účinných látok sa uvoľňuje - dochádza k postupnému vytesňovania naviazaných éterických olejov. Obsiahnutý zinklaktát napomáha ukľudneniu podráždenej pokožky, takže dezodoranty sú vhodné po holení či depilácii. Unikátne rastlinné dezodoranty Nobilis Tilia sú certifikovanou prírodnou kozmetikou, neobsahujú mastenec ani hliník. Pre vašu pohodu sú dezodoranty dodávané v praktickom roll-on balení. Používajú sa niekoľkokrát denne podľa potreby.

DEODORANT RUŽA od Nobils Tilia

Je vhodný pre ženy v každom veku. Jemná aróma ruže damašskej OTTO spolu s gerániom a palmorúžovým olejom posilňuje vnímanie ženskosti, pomáha pri úzkosti, uvoľňuje napätie.

DEODORANT CEDR - SANTAL od Nobilis Tilia

Drevité tej sladké tóny cédrového a santalového dreva majú v obľube ako muži, tak ženy. Ich upokojujúci aróma v príjemnej kombinácii s citrusmi a lemongras dodávajú oporu a pokoj, ukotvujú myseľ a rozptyľuje neistotu.

DEODORANT ŠALVIA od Nobilis Tilia

Osviežujúca vôňa šalvie a citrusov povznáša, rozveseľuje, dodávajú radosť a potešenie. Obsiahnutý šalviový olej zosilňuje dezodoračný účinok a je vhodný pri nadmernom potení.
[zdroj :TILIA AROMATICA jeseň 2010]

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára